"Kruisweg van een non."

2020   38ste Seizoen

Maart 2020:        "Kruisweg van een non."              Auteur:  Peter  De Kemel        Waar: Ontmoetingscentrum Oostakker              Regie:   Eddy DECLERCK

CORONA crisis.

 

Omwille van een wereldwijde uitbraak van het COVID-19 virus (Corona) werd door de Federale regering een verbod uitgevaardigd om samenkomsten met meerdere personen te organiseren. Later werd deze maatregel uitgebreid naar een algemeen gebod "BLIJF IN UW KOT". Daardoor heeft het bestuur van JOT vzw beslist om de geplande voorstelling een jaar op te schuiven naar maart 2021.

 

De regisseur en de voltallige cast hebben zich bereid verklaard om zich ten volle in te zetten en het stuk toch op de planken te brengen.

 

Uitstel is geen afstel.

Klik op de gewenste foto en daarna op de witte pijl in de linker bovenhoek om terug te keren. 

Repetities tot februari 2020.

2020   39ste Seizoen

Geen productie in  Oktober -  November  omdat  het Corona-virus alom toesloeg.  Alle theater voorstellingen in het land zijn strikt aan regels van de Regionale  en/of Federale regering  gebonden.  Wanneer we  onze zaalbezetting volgens deze regels  zouden  uitbouwen dan mochten we nauwelijks 50 klanten een plaats aanbieden. 

 

Repetitie houden in een schoolgebouw  waar overdag les gegeven wordt is niet verantwoord.  Combineer dit met een  praktisch onmogelijke  uitbating van ons JOT-caffee dan is  de balans vlug gemaakt.

 

Om al deze redenen heeft het bestuur van JOT-vzw besloten om de productie een jaar uit te stellen. 

 

 

Oktober 2020

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Laatste aanpassing van deze pagina op:
   Webmaster: Coupillie Willy
Deze website werkt optimaal met Internet Explorer 11 en EDGE. Andere browsers kunnen een vertekend beeld geven.