2008-->
  <-- 2006

November  2007:   "Amaai mijn darmen."       Auteur:   Eugeen Van Aerschot               Waar:     zaal  Edugo.                     Regie:    Ludwig Ponnet.

"Amaai mijn darmen"

Foto's

 

Eerste lezingen

2007    26ste Seizoen

Decorbouw

Repetities

De uitvoering

Klik op de gewenste foto en daarna op de witte pijl in de linker bovenhoek om terug te keren. 

Omdat JULIEN wegens overdreven snelheid zijn rijbewijs is kwijtgespeeld, is hij samen met zijn vrouw MONIQUE met de trein naar Oostende gereden, waar Monique, als vertegenwoordigster van de '‘Vooruitziende vrouwen’, een congres moet bijwonen. De treinreis is echter in het honderd gelopen en van de zenuwen is dat op Monique haar darmen geslagen.   Ook FRANCINE, een collega van Monique, is voor het congres naar de badstad afgezakt. Waar Julien echter niet op had gerekend, is dat ook zij haar echtgenoot RAYMOND heeft meegebracht.  Julien heeft immers de voorbije dagen stiekem op een annonce van ANNICK gereageerd en hij hoopt dat, wanneer zijn vrouw in het casino aan het vergaderen is, hij de date van zijn leven zal meemaken.  Maar niet alleen RAYMOND, maar ook bloemenverkoper ALFREDO en het kamermeisje VICKY zullen voor de nodige problemen zorgen.

 

Tony Soens, Catherine Vandenbroucke, Shanah Van Den Bosch, Geert Deruyck, Martine Duthoi, Rosita Van Der Velpen, Kenneth Dewitte,

Patrick Van Malcot

 

Maria Gossye

 

Dorothy Duthoi

Korte inhoud:

 

 

 

 

 

 

Vertolkt door: 

 

 

Productieleiding: 

 

Toneelmeester:    

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Laatste aanpassing van deze pagina op:
   Webmaster: Coupillie Willy
Deze website werkt optimaal met Internet Explorer 11 en EDGE. Andere browsers kunnen een vertekend beeld geven.