2004-->
  <-- 2002

2003    21ste Seizoen

"Daar gaat de bruid."

April   2003:       "Daar gaat de bruid."     Auteur:  Ray Cooney & John Chapman     Waar:  zaal Edugo.                Regie: Ludwig Ponnet.

Klik op de gewenste foto en daarna op de witte pijl in de linker bovenhoek om terug te keren. 

Korte inhoud:

 

 

 

 

 

 

Vertolkt door:

De familie Westerby, ergens in Londen, staat aan de ochtend van wat een feestelijke dag moet worden.  Dochter Judy trouwt namelijk met Nick Babcock uit het verre Sidney. Judy is de enige dochter van Timothy en Ursula. Het spreekt dus vanzelf dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Timothy zit echter volop in een reclamestunt voor «Perkins bustehouders» en krijgt daarin weinig steun van zijn compagnon Bill Shorter. Daardoor zijn de ultieme voorbereidingen voor het feest een beetje in het honderd gelopen. Reken daarbij dat: - Tim's schoonouders, Gerald en Daphne, tijdelijk bij hem logeren en hem voortdurend voor de voeten lopen. - De familie Babcock in het verkeerde hotel logeert. - De chauffeurs ongeduldig worden en absoluut willen vertrekken. - Het «reclame-verzinsel» plots levend voor hem staat... Dan weet u dat alles aanwezig is voor een paar uren gezonde ontspanning.  

 

Sarah Van Beneden - Martine Dutoi - Carine Bauwens - Ruth Vereecken - Dirk De Scheynkel - Tony Soens - Patrick Van Malcot - Erik Verleyen

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Laatste aanpassing van deze pagina op:
   Webmaster: Coupillie Willy
Deze website werkt optimaal met Internet Explorer 11 en EDGE. Andere browsers kunnen een vertekend beeld geven.