1998-->
  <-- 1996

1997    16de Seizoen

November 1997:   "Schat, ik ben er hoor."    Auteur:  Jack Popplewell     Waar: K. Kring te Oostakker          Regie: Luc Vispoel.  

"Schat, ik ben er hoor."

September 1997:    


Klik op de gewenste foto en daarna op de witte pijl in de linker bovenhoek om terug te keren. 

Korte inhoud:

 

 

 

 

 

 

 

 

Vertolkt door:

Lieve Dames,  Greta, mevrouw Janssens, een "huisvrouw" (zoals velen onder u), ziet het op een dag niet meer zitten: elke dag tussen vier muren, wassen, plassen, strijken, koken. De dagelijkse sleur zou misschien draaglijker zijn, ware het niet dat de zeepfabriek van haar directeur - echtgenoot (Robert) op het punt van faillissement stond. En wat zou u zelf doen, als uw goede vriendin (uw buurvrouw, Zulma) u steunt in uw idee, in uw laatste uitkomst: om ... van job te wisselen? U doet het: Robert in het huishouden, u.... directeur! (of liever : Directrice!). Vrouwen kunnen meer dan het huishouden! U neemt iemand in dienst met geld en ervaring in het beroep. (liefst iemand van de concurrentie: Jean - Paul Dujardin bijvoorbeeld, klinkt chic!) U keurt het natuurlijk wel goed dat uw echtgenoot tussen al die dagelijkse sleur een vrije namiddag heeft met zijn vrienden: Viktor en Ginette; Dat houdt hem zoet. Ge zorgt er echter wel voor dat Zulma een oogje in het zeil houdt. Niet uit jaloezie natuurlijk, kwestie van veilig te spelen. En welke vrouw is niet gelukkig als het geld binnenstroomt en als bovendien haar enige dochter, Karen, na meer dan  een jaar afwezigheid, opeens naar huis komt met...trouwplannen...en nog heel wat anders...U stelt alles in het werk omdat zij gelukkig wordt met haren "Joe"!!! 

 

Tony Soens - Ruth Vereecken - Carine Bauwens - Wim De Smet - Inge Michiels - Nicole Merlier - Erik Verleyen - Danny Hoens

 

Tijdens de oogststoet op 'Vlaaiendinsdag' wordt er door onze leden meegestapt in de optocht. Een tractor met vier aanhangwagens, ons ter beschikking gesteld door

de firma Bauwens uit Evergem, vormt de basis om reclame te maken voor ons komend stuk in november. Zelfs de 'zotskap' uit ons embleem wordt levend uitgebeeld.

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Laatste aanpassing van deze pagina op:
   Webmaster: Coupillie Willy
Deze website werkt optimaal met Internet Explorer 11 en EDGE. Andere browsers kunnen een vertekend beeld geven.