1993     12de Seizoen

November 1993:       "Den bemoeial"       Auteur: Jack Popplewell     Waar:  K. Kring  Oostakker        Regie: Luc Vispoel.

"Den bemoeial."

10 Oktober 1993:         Herfstwandeling in het "Neigembos" + bezoek aan Ninove.


  1994-->
  <-- 1992

Mevrouw Piper, de schoonmaakster op het kantoor van Marshall's Exploitatie Mij., ontdekt het lijk van een man, waarvan ze meent dat het meneer Marshall is. Ze waarschuwt de politie, maar als ze terugkomt in de kamer, is het lichaam verdwenen. Commissaris Baxter is woedend omdat hij met een zware verkoudheid uit bed is                              gekomen om deze zaak te onderzoeken. Het blijkt echter dat hij en mevrouw Piper elkaar nog van vroeger kennen en van dit moment af is hij voor mevrouw Piper gewoon 'Harry'. Ze heeft niet het minste ontzag voor hem. Baxter denkt eerst dat er helemaal geen moord gepleegd is, maar de stoel waarop 'het lijk' heeft gelegen zit vol bloed en meneer Marshall is niet thuis gekomen. De zaak moet toch onderzocht worden. Midden tijdens het verhoor wandelt meneer Marshall het kantoor binnen. Iedereen beschouwt het als een geweldige grap, tot in een heel andere buurt een lijk wordt gevonden dat dezelfde, weinig voorkomende bloedgroep heeft als het bloed dat op de stoel werd aangetroffen. Baxter en mevrouw Piper staan voor een raadsel.

  

Carine Bauwens - Erik Verleyen - Philippe Galle - Patrick Van Malcot - Lut Vispoel - Maria Gossye - Wim De Smet - Sabine Weewouters 

Korte inhoud:

 

 

 

 

 

 

  

 Vertolkt door: 

 

Klik op de gewenste foto en daarna op de witte pijl in de linker bovenhoek om terug te keren. 

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Jong Oostakkers Toneel  vzw

Laatste aanpassing van deze pagina op:
   Webmaster: Coupillie Willy
Deze website werkt optimaal met Internet Explorer 11 en EDGE. Andere browsers kunnen een vertekend beeld geven.